Bedrijfsomschrijving

Yehwang Products Import International is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires binnen Europa. Wij zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en hebben op dit moment per direct een geheel nieuwe functie beschikbaar voor een logistiek manager. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/, de functie zal zijn op ons hoofdkantoor in Ede.Functieomschrijving

Ons bedrijf is opgericht in 2002 en sindsdien is ons aantal SKU’s toegenomen tot zo’n 30.000.

Het magazijn is enorm gegroeid maar is toe aan een reorganisatie, zowel de fysieke inrichting als de procesinrichting. Deze reorganisatie zal in de nabije toekomst van start gaan. Het zal jouw taak zijn dit project te leiden.

Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken: de ontvangst van goederen, het voorraadbeheer en het verzenden van alle orders. Ook zul je het team van logistiek medewerkers aan gaan sturen. Er zijn in ons magazijn grote stappen te maken op het gebied van warehouse management en de huidige werkprocessen.

We zijn op zoek naar een ervaren logistiek manager die stevig in zijn/haar schoenen staat en die ervaring heeft met het reorganiseren en optimaliseren van een magazijn en logistieke processen en die

daarnaast ook weet hoe je mensen motiveert en aanstuurt.


Functie-eisen:

- Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring in een soortgelijke functie

- Afgeronde HBO opleiding op het gebied van logistiek

- Pro-actief, pragmatisch ingesteld en stressbestendig

- Je bent gedreven om processen altijd te verbeteren om kwaliteit en efficiency te verhogen


Wij bieden

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten en een jong team om te enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen!

Enthousiast geworden? Stuur je cv met motivatie o.v.v. Logistiek Manager naar info@yehwang.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. We willen ons klantenbestand nog verder uitbreiden en onze bestaande klanten nog betere service bieden en daarvoor zijn we op zoek naar jou! We hebben op dit moment per direct een geheel nieuwe functie beschikbaar als Sales Agent. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.Functieomschrijving

Als Sales Agent zul je nieuwe klanten gaan werven binnen Nederland en België. Yehwang’s voornaamste verkoopkanaal is de online winkel waar we zo’n 30.000 verschillende producten verkopen. Daarnaast hebben we ook een Private Label afdeling voor klanten die geïnteresseerd zijn in producten onder hun eigen label. Naast het aantrekken van nieuwe klanten voor de online winkel en de Private Label afdeling zul je de relatie met al bestaande klanten versterken en uitbouwen.

We zijn op zoek naar een ervaren sales agent die samen met onze binnendienst collega het klantenbestand van Yehwang gaat vergroten en zorg zal dragen voor de optimalisatie van de klanttevredenheid.Functie-eisen:

- Minimaal 3 jaar werkervaring in een zelfstandige sales functie.

- Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.

- Ervaring in de B2B fashion branche en bekend met de B2C fashion branche.

- Pro-actief, zelfstartend vermogen en commercieel ingesteld.

- Je bent collegiaal, zelfstandig en flexibel.

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.Wij bieden

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een uitdagende nieuwe functie waar je veel eigen input in kwijt kunt!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. Sales Agent naar info@yehwang.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Bedrijfsomschrijving:

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Al onze fotografie en video shoots worden in onze eigen studio gedaan of we werken met shoots op locatie. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.


Stage:

Wij bieden jou een uitdagende, praktijkgerelateerde stage met als focus het helpen bij de gehele productie van foto shoots. Je krijgt een actieve rol in het ondersteunen van onze fotograaf en videograaf, met de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk en je krijgt daarbij natuurlijk voldoende verantwoordelijkheid. Je krijgt te zien hoe het achter de schermen allemaal aan toe gaat en jij bent hier een onderdeel van. Heb je ervaring met video shooting en editing dan zijn we helemaal enthousiast over je want dan kan je ook meteen onze video content creator assisteren bij video shoots en het bedenken van content.

Werkzaamheden (onder andere):

· Je biedt ondersteuning voor onze fotograaf;

· Je bent te vinden in de studio of ga je aan de slag op locatie;

· Je draagt zorg voor het voorbereiden van fotoshoots;

· Je helpt bij beeldbewerking;

· Je spot modetrends en verzamelt inspiratie en ideeën om altijd up to date te blijven;


Wij vragen:

· Minimaal MBO denk- en werkniveau;

· Beheersing van Photoshop en Premiere Pro;

· Je beheert Nederlands perfect, Engels is een (grote) pre;

· Je bent leergierig, pro-actief, flexibel, kan zelfstandig werken en weet van aanpakken.

· Je kan snel schakelen;

· Kennis en/ of liefde voor fashion.


Wij bieden:

· Een passende stagevergoeding;

· Korting op onze gehele collectie;

· Een leerzame stageplaats met veel verantwoordelijkheden en zeker ruimte voor eigen initiatief;


Periode:

Deze vacature geldt het hele jaar door gedurende de stageperiodes.Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@yehwang.com onder vermelding van Stagiair Fotografie/Video

Bedrijfsomschrijving

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Graag willen we ons kleding segment verder uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een ervaren inkoper die voor ons de nieuwe collecties gaat samenstellen en inkopen. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.


Functieomschrijving

Als Buyer Womenswear zul je geheel verantwoordelijk zijn voor het kledingsegment binnen Yehwang en je zal met je kennis van de modetrends en de productieprocessen er zorg voor dragen dat er meerdere collecties per jaar worden samengesteld en worden ingekocht. Je zal de in te kopen producten sourcen en ontwikkelen en zorgt ervoor dat de kleding op het juiste moment geleverd wordt. Daarnaast beheers je de voorraden, plaatst (herhaal)inkooporders, monitort het productaanbod constant en bouwt het verder uit. Je hebt passie voor de laatste trends en kunt deze vertalen naar een juist productaanbod. Je werkt intensief samen met de sieraden/accessoires inkoper en met de collega’s van marketing en sales.

Functie-eisen:

- Minimaal 3 jaar werkervaring in een womenswear buyer functie.

- Relevante opleiding op HBO niveau.

- Je hebt ervaring binnen de fast fashion branche.

- Je hebt goede kennis van de markt en productie- en inkoopprocessen.

- Je bent pro-actief en resultaatgericht.

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Chinees is een pré.Wij bieden

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een uitdagende nieuwe functie waar je veel eigen input in kwijt kunt!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. Buyer Womenswear naar info@yehwang.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door.
Binnen onze eCommerce afdeling zijn we op zoek naar een hands-on marketing & communicatie stagiair. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op
https://nl.yehwang.com/.

Wat ga je bij ons doen?

Onze marketing afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het regelmatig updaten van de foto’s en tekst op onze websites, het creëren van wekelijkse nieuwsbrieven, het opzetten van promotionele acties, het beheren van de social media account, het bedenken van live streams, het organiseren van foto shoots en nog veel meer! Heb jij zin om de mouwen op te stropen en als marketing & communicatie stagiair volledig mee te draaien in ons team? Doordat we een klein team zijn, krijg je bij ons de kans allerlei aspecten binnen de marketing in praktijk te ervaren en dat met de juiste begeleiding.

Wie zoeken wij:

- je doet een opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Media.

- je bent commercieel gericht.

- je schrijft vlot en foutloos.

- je hebt een hands-on, pro-actieve mentaliteit.

- je kan goed overweg met Adobe Photoshop & Indesign.

- je kunt goed zelfstandig werken, plannen en prioriteiten stellen.

- je wilt ervaring op doen in verschillende aspecten.

Wat bieden we?

Een stage voor 40 uur per week, een stagevergoeding (nader te bepalen), en een mooie korting op onze producten!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. stage Marketing & Communicatie naar info@yehwang.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij:

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Vanwege deze groei komen we handen te kort en zoeken we iemand die de verschillende afdelingen binnen het bedrijf zal gaan ondersteunen. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.


Wie zoeken wij:

Wij zoeken een alleskunner voor deze functie! Je bent creatief en kan ons helpen bij het bedenken en filmen van livestreams en video’s; je werkt nauwkeurig en gaat ons assisteren met het invoeren van producten in de backend van onze webshop; je bent goed in het regelen en prioriteren van zaken en zorgt dat alles wat met office management te maken heeft soepel verloopt. En wie weet waar je ons nog meer bij kunt helpen! Kortom, je gaat verschillende afdelingen ondersteunen en ervoor zorgen dat het bedrijf op rolletjes loopt.

Wat verwachten we van jou:

- je hebt MBO+ denkniveau.

- je bent pro-actief en wil je breed ontwikkelen.

- je werkt nauwkeurig en je kan goed prioriteiten stellen.

- Je bent voor alles te enthousiasmeren en staat overal voor open.

- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Engels is een pré.Wat bieden wij je:

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten, een zeer afwisselende functie met brede werkzaamheden en natuurlijk leuke collega’s!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. All-round webshop medewerker naar info@yehwang.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij:

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Voor ons magazijn in Ede zijn we nu op zoek naar een nauwkeurig werkende orderpicker die er samen met de andere collega’s zorg voor draagt dat orders elke dag op tijd naar onze klanten verstuurd worden. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.


Wie zoeken wij:

Wij zoeken een ervaren orderpicker die nauwkeurig en efficient werkt, die graag de handen uit de mouwen steekt, enige kennis van computer software heeft en die ervan houdt om in beweging te zijn. Hoe ziet je werkdag eruit: je komt binnen, drinkt een kopje koffie terwijl je de nieuwste orders uitprint, je verzamelt de juiste producten voor de klant, maakt het pakket verzendklaar en je bent weer klaar voor de volgende bestelling. Naast het picken van orders loop je het magazijn regelmatig na en ga je na welke producten moeten worden bijgevuld, ook zorg je ervoor dat alle schappen er netjes en gevuld uitzien.

Wat verwachten we van jou:

- je hebt MBO+ denkniveau.

- je bent pro-actief en denkt mee over hoe het magazijn verbeterd zou kunnen worden.

- je werkt nauwkeurig en je kan goed prioriteiten stellen.

- Je bent full time beschikbaar en bent bereid weekenddiensten te draaien.

- Je spreekt Nederlands.Wat bieden wij je:

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week (werktijden 08:30-17:00 uur), een mooie korting op onze producten, een afwisselende functie met brede werkzaamheden en natuurlijk leuke collega’s!

Enthousiast geworden? Stuur ons je CV met motivatie en foto o.v.v. orderpicker naar info@yehwang.comAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-Mail:

helpdesk@yehwang.com

Telefon:

Ede: +31 (0)318 668 171

Von Montag bis Freitag, 9:00 - 17:00 Uhr

Oder rufen Sie an oder chatten Sie mit uns über WhatsApp

Amsterdam showroom: +31 (0)20 4177155

Hauptgeschäftsstelle (keine Besuchsadresse):

Galvanistraat 90
6716 AE Ede
Niederlande

Besuchen Sie unseren Showroom: World Fashion Centre(WFC)

Koningin Wilhelminaplein 29 Toren 3 - 1. Etage 1062 HJ Amsterdam
Niederlande
Telefon: +31 (0)20 417 7155

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag: 08.30 - 17.00
Sonntag: 09:00 - 13:00

MWSt: NL8225.27.789.B01

Handelskammer. 50060570

APP
LADEN SIE DIE APP HERUNTER UND KOMMEN SIE IN DEN GENUSS eines Gutscheins im Wert von 5 €.
€5
RABATT
Android
iPhone
Yehwang nutzt Cookies und ähnliche Technologien. Wir verwenden diese Cookies, um Ihnen das Bestellen persönlicher und noch einfacher zu machen. Mit diesen Cookies können wir sowie Dritte Ihr Internetverhalten innerhalb und möglicherweise auch außerhalb unserer Website nachverfolgen. Dadurch können wir sowie Dritte Werbung und andere Inhalte Ihren Interessen anpassen. Durch die weitere Nutzung der Website erklären Sie sich damit einverstanden. Möchten Sie mehr erfahren oder Ihre Cookie-Einstellungen anpassen? Lesen Sie dann unsere Datenschutzrichtlinie.
OK